Meer resultaten voor bed breakfast zonder drempels

   
 
bed breakfast zonder drempels
 
BB Hotel Verhaegen Charme Hotel Bed Breakfast Gids guesthouses gastenkamers Chambre d hotes.
BB te koop. Bed Breakfast in Gent. RESERVEER ONLINE Contacteer. De vier kamers zijn, hoewel verschillend, buitengewoon ingericht en gedecoreerd en voorzien van alle mogelijke faciliteiten. De badkamers bieden hetzelfde spreekwoordelijke warme bad. Omdat de eigenaren geen drempels wilden opwerpen en zich niet thuis voelen in een afstandelijke, steriele of museale ambiance, laat de sfeer zich het best typeren als warm, persoonlijk en heerlijk leefbaar.
Bed Breakfast Casa Roman Gastenkamers Specifieke Gegevens inzake Rolstoeltoegankelijkheid.
Ook de ruimtes tussen bed, kast, tafel en stoelen zijn minstens 90 cm breed. De hoogte van het dubbelbed bedraagt 57cm. De ruime badkamer bestaat uit een wc, douche en lavabo. De wc, zonder zijsteunbeugels, heeft een zithoogte van 46 cm.
Bed Breakfast Mettes.
Minder mobiel vriendelijk logeren aan zee andersvaliden Beachhouse.be.
Wij beschikken in onze Bed en Breakfast over twee kamers op de gelijkvloerse ├ętage die betrekkelijk goed toegankelijk zijn voor minder mobiele mensen. Vanaf de parking tot aan de kamers zijn er geen drempels en de kamerdeuren zijn extra breed.
Groepsaccomodatie.
Alle vertrekken zijn gelijkvloers en zonder drempels dus zeer rolstoelvriendelijk. Er is een aparte badkamer met aangepast toilet en douche. Het uitzicht vanuit de tuin met groot terras op het zuiden is fenomenaal: u kijkt van de kleine dorpjes van de Our-vallei tot aan de Schnee-Eiffel.
Eelke Droomt: Bed Breakfast zonder drempels.
Handboek Samen op Pad. Eelke Droomt: Bed Breakfast zonder drempels. 26 april 2015. Eelke Kelderman verzamelt op haar website Eelke Droomt BedBreakfast-accommodaties waar rekening is gehouden met mensen met een beperking. Het gaat daarbij om een basale vorm van toegankelijkheid.
Eelke droomt ANWB gids Bed Breakfast zonder drempels. Facebook.
Probeer je browser opnieuw op te starten als dit het geval is. ANWB gids Bed Breakfast zonder drempels. Geplaatst door Eelke droomt. 27 april 2013. Jij hebt mijn boekje natuurlijk al lang maar voor iedereen die nog niet eens van het bestaan weet heb ik een super kort filmpje gemaakt.
ONS-appartement Dwingeloo.
Welkom bij ONS-appartement Dwingeloo / Bed Breakfast. vakantie zonder drempels. Even er tussen uit en genieten van Drenthe, dat kan bij ONS! U vindt ONS-appartement BB tussen het Dwingelderveld en het Leggelderveld. Wij verwelkomen u graag voor een paar dagen welverdiende rust.
Gids met bb's' zonder drempels.
14 maart 2012. Speciaal voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten, presenteert de ANWB een gids met twintig rolstoelvriendelijke BBs. De gids is in samenwerking met het Revalidatiefonds en Bed Breakfast zonder drempels tot stand gekomen.
Bed and Breakfast Valence Europa Bed Breakfast.
Adverteer bij ons. Bed and Breakfast in Valence. Gids van Bed Breakfast in Valence, Rhone Alpen. Bed and Breakfast in Valence, Frankrijk. Boek een charmant BB in Valence. Wij hebben de beste accommodaties in Rhone Alpen voor u geselecteerd. Reserveer zonder commissie.
Rolstoelvriendelijke BB Diepenheim De Ziel.
Zo heeft een van de kamers zelfs een bedstee. Ook zijn alle kamers voorzien van een heerlijk comfortabel bed, een prachtige antieke kast en per kamer een moderne badkamer met inloopdouche. Ook zijn er koffie en theefaciliteiten op de kamers aanwezig. De ruime kamers zijn rolstoelvriendelijk. Dit houdt in dat ze allemaal gelijkvloers zijn en zonder drempels.
Bed and breakfast zonder drempels Klik.
Ze vertelt welke aanpassingen zijn gemaakt, tekent de plattegrond van de bad en slaapkamers en maakt de weekendjes weg compleet met tips voor rolstoelvriendelijke uitjes en eetadresjes in de omgeving. Bed and breakfast zonder drempels kost 1095, en verschijnt 28 maart bij de Anwb-winkels en in de boekhandel.

Contacteer ons