Resultaten voor drempel

   
 
drempel
 
Drempel bouwkunde Wikipedia.
In vroeger tijd heerste er, in het bijzonder op het platteland, een bijgeloof dat de duivel onder de drempel van elk huis zou wonen. Het was daarom taboe om bij het in of uitgaan van een woning op de drempel te stappen; dit zou namelijk de duivel wekken en zodoende ongeluk brengen.
De Drempel BEGELEID WONEN Thuiszorgzakboekje Online.
Klik hier voor de niet geanimeerde versie. De Drempel biedt ondersteuning op verschillende levensdomeinen wonen, huishouden, gezondeheid, administratie, beheren van geld, dagbesteding, vrije tijd, relaties, kinderen. De Drempel/Kraaiaard bestaat uit 5 woonhuizen in dezelfde straat. De Drempel heeft 1 studio ter beschikking voor kortverblijf.
Sint-Idesbald Intensieve woonondersteuning De Drempel.
Ook wij deden mee. De cliënten van Drempel Kraaiaard organiseerden een kerstmarkt en beslisten unaniem om de opbrengst te schenken aan Dierenasiel, regio Roeselare. Kristof Vandekerkhove, voorzitter van de Drempelraad, is trots op het behaalde resultaat. voetbaltoernooi De Drempel 2018.
De Drempel for animal life De Warmste Week.
Een warme actie van. De Drempel, OC Sint-Idesbald. Vrijdag 14 december 1500: tot 1900: De Drempel. De Drempel is een woonvoorziening voor volwassenen met een beperking. De bewoners organiseren op vrijdag 14/12 een kerstmarktje waar sfeer en gezelligheid centraal staat.
Drempel in het Frans vertaald uit het Nederlands.
Home Woordenboeken Nederlands/Frans Vertaal drempel. Vertaal drempel van Nederlands naar Frans. Nederlands naar Frans: Meer gegevens. Uitgebreide vertaling voor drempel Nederlands in het Frans. drempel de m zelfstandig naamwoord. de drempel dorpel. le seuil; l entrée. seuil le zelfstandig naamwoord.
De Lage Drempel Welzijnsschakels.
De Lage Drempel is al meer dan 10 jaar een ontmoetingsplaats voor mensen in armoede uit de Mechelse regio. We hebben een mooie ontmoetingsruimte en een fraaie stadstuin. We zijn bijna dagelijks open voor een drankje, een versnappering en een babbel.
GO! basisschool voor buitengewoon onderwijs De Drempel Geraardsbergen, Schillebeekstraat 20_A 9500 GERAARDSBERGEN. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Over Onderwijs en Vorming. Directies en administraties. Inlichtingen over de school. basisschool voor buitengewoon onderwijs De Drempel Geraardsbergen. Peter De Vadder. doorlichting doorlichtingsronde 3 bubao. controle bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne doorlichtingsronde 3 bubao. Schillebeekstraat 20_A, 9500 GERAARDSBERGEN. buitengewoon lager onderwijs.
Café Den Drempel.
Regelmatig zijn er thema feestjes! Via onze kalender kom je te weten wanneer deze feestjes plaats vinden. Indien je nog nooit in Den Drempel bent geweest: wij liggen in het centrum van Neerpelt en zijn elke dag open vanaf 17 uur.
Sint-Vincentiusconferentie Bree De Kleine Drempel De sociale kaart.
Sint-Vincentiusconferentie Bree De Kleine Drempel. Delen op Facebook. Delen op LinkedIn. Activiteiten en contactpersonen. Toevoegen aan favorieten. Voeg Sint-Vincentiusconferentie" Bree De Kleine Drempel" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. Sint-Vincentiusconferentie Bree De Kleine Drempel.
Drempel 15 definities Encyclo.
Een drempel is een kunstmatige verhoging in het wegdek, primair bedoeld om de snelheid van met name het autoverkeer te beperken. Een drempel is dan ook een snelheidsbeperkende maatregel. De toepassing is veelal op erftoegangswegen 30 km-uur of 60 km-uur.
Het uniform is geen drempel Stad Mechelen.
Het uniform is geen drempel. Jeugdwerk voor Alleman. Het uniform is geen drempel. Volg ons op. Maak van het uniform geen drempel. Een uniform kost wel wat. Voor heel wat ouders is het alleszins niet evident om in één keer zo'n' bedrag te betalen.
Over de drempel Gemeente Lummen.
Over de drempel. Over de drempel is een project van OCMW Lummen, gericht op de groep die het meeste risico loopt op veréénzaming en sociale uitsluiting 76-86 jaar. Buurtbezoekers geselecteerde en opgeleide vrijwilligers gaan op verkennend bezoek bij de senioren en vangen hun vragen en signalen op.

Contacteer ons