Meer resultaten voor driehoekig bord met rode rand

   
 
driehoekig bord met rode rand
 
Verkeersregels in het Verenigd Koninkrijk Touring.
Een witte zigzag-lijn aan weerszijden van een oversteekplaats voor voetgangers betekent dat het stilstaan, het parkeren en het inhalen er verboden zijn. Een rode streep op de rand van de rijbaan betekent dat stilstaan en parkeren er verboden zijn. Een rijstrook gereserveerd voor autobussen of voor sommige andere voertuigen wordt aangeduid met markeringen op het wegdek en met een vierkant bord waarop de uren staan vermeld wanneer die reservering geldt.
Verkeersborden in Belgiƫ plus de omschrijving Auto en Vervoer: Verkeer.
Van Achteren, 19-07-2012 1854: 14. In Deurne-Antw, omgeving Eksterlaar staan er sinds kort en dat in verschillende straten een verbodsbord rode rand en wit vlak met afbeelding van een moto, daaronder staat de tekst, alleen" voor vergunningshouder." Wat wil dat zeggen, dat bord heb ik nog nooit ergens anders gezien.
Haaientand Wegenwiki.
Het equivalent van de haaientand is het RVV-verkeersbord B-06 de omgekeerde driehoek met rode rand. Vaak wordt de haaientand gebruikt in combinatie met dit bord, maar de haaientand kan zonder het verkeersbord worden toegepast zonder zijn rechtsgeldigheid te verliezen. Bestuurders die de haaientanden naderen moeten voorrang verlenen aan het verkeer op de kruisende weg.
pictogrammen Brandwonden.
Vorm: Het verbodsbord heeft een ronde vorm met een zwart pictogram op witte achtergrond, rode rand en balk, die van links naar rechts over het pictogram loopt onder een hoek van 45 ten opzichte van de horizontale lijn. De rode kleur moet ten minste 35 % van het oppervlak van het bord beslaan.
bordenoverzicht.
Duikvlag of a-vlag. Veel duikers hebben een boei met daarop deze a-vlag boven zich drijven voor hun veiligheid. Buiten gebruik gestelde riviergebied; vaarverbod, niet geldend voor niet-gemotoriseerde kleine schepen. Verboden ligplaats te nemen ankeren en meren binnen de in meters aangegeven breedte te rekenen vanaf het bord.
Verkeersborden en richtingspijlen Seton Belgiƫ.
Ieder bord kan verkocht worden met een opschrift dat meer informatie geeft over de boodschap en de bedoeling van het bord. U kan het opschrift personaliseren om uw bezoekers en medewerkers zo goed mogelijk te begeleiden en te informeren. De driehoekige borden in het wit met een rode rand duiden een gevaar aan.
drempels drempel driehoekig bord met rode rand.
driehoekig bord met rode rand. bord met uitroepteken. bord met rand. driehoekig bord met rode rand. rood bord met witte streep. wit rond bord rode rand. En voor welke bestuurders? Slaat het op de hele openbare weg of op een rijbaan of een rijstrook?
Verkeersborden bijlage van het RVV.
S-bochten, eerst naar links. Het bord staat op het laagste punt van de helling. Het bord staat op het hoogste punt van de helling. Weggebruikers moeten er aan denken dat ze het kruispunt niet mogen blokkeren. Dit bord staat op de toeleindende wegen van een rotonde. Overweg met slagbomen.
Voorrangsregels voor fietsers.
18 Belgische verkeersregels die je zeker nog niet kende.
Verkeersbord C3 is een rond wit bord met een rode rand verboden toegang. Verkeersbord C1 is een rond, rood bord met een horizontale witte balk enkelrichting. Je mag geen van beide borden voorbij rijden. Rijd je voorbij het bord C3, dan bedraagt de boete: 55 EUR.
10 onbekende veiligheidssymbolen Riskworld.
Waarbij verbodsborden rond zijn met een rode rand, waarschuwingsborden geel in driehoekvorm, gevarenborden een ruit met een rode rand en de gebodsborden rond en blauw. Is de straling van telefoonmasten gevaarlijk? Verboden voor personen met metalen implantaten. Het bord laat een metalen implantaat zien in de vorm van een bol in de kom van een gewricht.
Verkeersborden in Nederland Wikipedia.
C1: Gesloten in beide richtingen voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij of trekdieren of vee 11. C2: Eenrichtingsweg, in deze richting gesloten voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij of trekdieren of vee 12. C3: Eenrichtingsweg 13. C4: Eenrichtingsweg 14 2. C5: Inrijden toegestaan. C6: Gesloten voor motorvoertuigen op meer dan twee wielen 17. C7: Gesloten voor vrachtauto s. C7a: Gesloten voor autobussen. C7b: Gesloten voor autobussen en vrachtauto's.' C8: Gesloten voor motorvoertuigen die niet sneller kunnen of mogen rijden dan 25 km/h. C9: Gesloten voor ruiters, vee, wagens, motorvoertuigen die niet sneller kunnen of mogen rijden dan 25 km/h en brommobielen alsmede fietsen, bromfietsen en gehandicaptenvoertuigen 3. C10: Gesloten voor motorvoertuigen met aanhangwagen 18. C11: Gesloten voor motorfietsen 19. C12: Gesloten voor alle motorvoertuigen 20. C13: Gesloten voor bromfietsen, snorfietsen en gehandicaptenvoertuigen met in werking zijnde motor 21. C14: Gesloten voor fietsen en voor gehandicaptenvoertuigen zonder motor 22. C15: Gesloten voor fietsen, bromfietsen en gehandicaptenvoertuigen 23 4. C16: Gesloten voor voetgangers 27. C17: Gesloten voor voertuigen en samenstellen van voertuigen die, met inbegrip van de lading, langer zijn dan op het bord is aangegeven 32.

Contacteer ons